21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Φήμη: iPhone 7 με USB-C, dual cameras, Touch ID στην οθόνη;

    iPhone-7-concept

    Μια όχι και τόσο ξεκάθαρη αναφορά μας έρχεται σήμερα από την Κίνα και αναφέρει πως η Apple αυτή την στιγμή δοκιμάζει 5 διαφορετικά iPhone 7 πρωτότυπα μοντέλα με το καθένα από αυτά να έχει ξεχωριστά hardware χαρακτηριστικά.

    Μερικά από αυτά λοιπόν και σύμφωνα πάντα με την αναφορά που δοκιμάζει η Apple περιλαμβάνουν μια USB Type-C συνδεσμολογία συμβατή με ασύρματα ακουστικά και ασύρματη φόρτιση, Force Touch τεχνολογία για multi touch, διπλές κάμερες στο οπίσθιο μέρος της συσκευής και τέλος μια αναβαθμισμένη Touch ID τεχνολογία που αυτή την φορά θα ενσωματωθεί στην οθόνη και όχι στο Home Button της συσκευής.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Apple κάνει αυτή την περίοδο πειράματα και μια AMOLED οθόνη κάτι που ακούμε όλο και πιο συχνά ότι έρχεται στο άμεσο μέλλον στα iPhones.

    Όπως είναι φυσικό τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί με σιγουριά ειδικά μιας και είναι πλέον γνωστό ότι όντως η Apple δοκιμάζει μια σειρά από πρωτότυπες iPhone συσκευές πριν τελικά αποφασίσει ποια θα είναι αυτή που θα βγει στην παραγωγή και μετέπειτα στην αγορά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles