19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple μπορεί να πουλήσει 6 εκατομμύρια Apple Watch στις γιορτές

    apple-watch-wear-next-120814-1500x1000

    Σε σύγκριση με τα μεγάλα νούμερα πωλήσεων στα iPhones κάθε χρόνο η Apple φέτος έχει πουλήσει “μόνο” 6-7 εκατομμύρια Apple Watches από την στιγμή που κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος.

    Σίγουρα ο αριθμός πωλήσεων τους αυτός ξεπερνάει και μάλιστα σημαντικά των αριθμό των πωλήσεων όλων των υπόλοιπων smartwatch από διαφορετικές εταιρείες συνολικά και όπως όλα δείχνουν μάλλον θα αυξηθεί.

    Μια νέα αναφορά σήμερα κάνει λόγο πως η Apple θα πουλήσει τον ίδιο αριθμό Apple Watch – 6 με 7 εκατομμύρια – μέσα στο τρίμηνο των εορτών κάτι που θα σηματοδοτήσει και τον διπλασιασμό των πωλήσεων για την εν λόγω συσκευή.

    Η αναφορά έρχεται από την FBR Capital Markets και τον senior analyst Daniel Ives, ενώ είναι βασισμένη σε στατιστικά και στοιχεία τόσο από καταναλωτές όσο και από καταστήματα και ειδικά την περίοδο αυτή.

    Η γιορτή των Ευχαριστιών και το Black Friday της Αμερικής έδειξαν πως υπάρχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για το Apple Watch το οποίο θα αυξηθεί την περίοδο των εορτών.

    Πλέον ο κόσμος είχε περισσότερο χρόνο να ακούσει και να μάθει για την συσκευή και αυτό είναι πολύ σημαντικό έναυσμα για μεγαλύτερο όγκο αγορών του Apple Watch μέσα στις εορτές.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles