Sunday, May 19, 2024

Η διαρροή του HomePod 3 αποκαλύπτει σημαντική αναβάθμιση — Αυτή είναι η πρώτη μας ματιά στο HomePod με οθόνη;

Περιμένατε να παραλάβετε το HomePod για αυτήν την έκδοση που φημολογείται εδώ και καιρό με οθόνη; Αν ναι, μια πρόσφατη διαρροή του HomePod 3 μπορεί απλώς να σας δελεάσει να περιμένετε λίγο περισσότερο.

Ο Kosutami, ένας αξιόπιστος χρήστης που είχε παρουσιάσει την FineWoven πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, διέρρευσε αυτό που φαίνεται να είναι το επάνω μέρος της οθόνης του HomePod 3. Φαίνεται πολύ γυαλιστερό και απίστευτα διαφορετικό από τα προηγούμενα μοντέλα HomePod.

Όπου τα προηγούμενα μοντέλα έχουν έναν μικρό καθαρό κύκλο με το σύμβολο Siri μέσα, αυτό το μοντέλο οθόνης φαίνεται διαφορετικό με μικρές εγκοπές να τυλίγονται γύρω από το πλάι και μια μεγαλύτερη οθόνη. Αν και o Kosutami διέρρευσε με ακρίβεια τα προϊόντα της Apple στο παρελθόν, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, μέχρι να δούμε αυτό το σχέδιο να αποκαλυφθεί επίσημα, δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι αλήθεια.

Ωστόσο, αν είναι, είναι μια μεγάλη αναβάθμιση που θα μπορούσε να επιτρέψει στα HomePods να κάνουν μερικά πολύ ωραία πράγματα. Για να συγκρίνετε τις δυνατότητές του με τους ανταγωνιστές του, το Echo Show 10 της Amazon είναι μια οικιακή συσκευή με οθόνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακούτε μουσική, να ρυθμίζετε χρονόμετρα, να διαβάζετε ειδήσεις, ακόμη και να παρακολουθείτε τις καλύτερες εκπομπές στο Apple TV Plus. Θα μπορούσαμε να δούμε το HomePod 3 να προσφέρει πολλές από τις ίδιες δυνατότητες.

Σε μια ανάρτηση στο X, ο Kosutami δείχνει ένα στοιχείο οθόνης ενός ακυκλοφόρητου HomePod, το οποίο περιλαμβάνει ένα μεγάλο κυρτό γυαλί που καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την επάνω επιφάνεια του ηχείου. Το εξάρτημα ταιριάζει με ένα πρωτότυπο HomePod που είχε διαρρεύσει προηγουμένως με κυρτή οθόνη LCD.

Για παράδειγμα, το τρέχον HomePod έχει μια επίπεδη επιφάνεια αφής με πολλαπλές λυχνίες LED για εμφάνιση χρωματικών συνδυασμών. Οι φήμες για την εξερεύνηση της ιδέας ενός HomePod με οθόνη από την Apple κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η Apple εργάζεται εσωτερικά σε πολλά πρωτότυπα HomePod με οθόνη, συμπεριλαμβανομένου ενός που μοιάζει με το Amazon Echo Show. Ωστόσο, αυτό που εμφανίζεται στη σημερινή διαρροή θα ήταν λιγότερο φιλόδοξο, με μια οθόνη στο επάνω μέρος για να δείχνει γρήγορες πληροφορίες.

Το 9to5Mac έχει μάθει στο παρελθόν ότι η οθόνη μπορεί να εμφανίζει βασικές πληροφορίες σχετικά με τα πολυμέσα που αναπαράγονται σε εφαρμογές όπως το Apple Music και το Apple Podcasts. Η οθόνη στο HomePod θα μπορούσε επίσης να εμφανίζει ορισμένες σημαντικές ειδοποιήσεις, ενδεχομένως για να επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν σε τηλεφωνικές κλήσεις και να απαντούν σε μηνύματα.

Ταυτόχρονα, ο κώδικας που βρέθηκε στο tvOS 17.4 επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός πιο προηγμένου πρωτοτύπου HomePod που έχει οθόνη στο μέγεθος ενός iPad mini 6. Ο Mark Gurman του Bloomberg λέει επίσης ότι η Apple εργάζεται σε HomePods με οθόνη – ωστόσο, ισχυρίζεται ότι μια κυκλοφορία το 2024 είναι απίθανη.

Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.