14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το επερχόμενο iPhone θα έχει την ονομασία “iPhone 7”;

    iphone6

    Ο γνωστός αναλυτής και αρκετά έγκυρος, Ming-Chi Kuo της KGI Securities αναφέρει πως η Apple μπορεί τελικά να ονομάσει την επερχόμενη σειρά iPhone της ως “iPhone 7” αντί για το καθιερωμένο “iPhone 6S” που περιμένουμε.

    Σύμφωνα λοιπόν με τον αναλυτή η ονομασία αυτή θα αλλάξει και δεν θα έχουμε μια σειρά S για φέτος εξαιτίας των πολλών και σημαντικών αλλαγών που θα έχουν οι νέες συσκευές στην iOS διεπαφή τους, όπως για παράδειγμα την τεχνολογία Force Touch.

    Η τεχνολογία αυτή θα έχει διαφοροποιήσεις από την αντίστοιχη που θα συναντήσουμε φέτος στο Apple Watch και στο trackpad του νέου MacBook.

    “Πιστευουμε πως ο αισθητήρας Force Touch του επερχόμενου iPhone δεν θα αναγνωρίζει απ ευθείας την πίεση από τα δάχτυλα.” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Kuo.

    “Αντί αυτού ο αισθητήρας θα ελέγχει την περιοχή της επαφής και θα αποφασίζει το πόσο μεγάλη είναι η πίεση” συνέχισε ο αναλυτής που επίσης πιστεύει πως αυτό ο αισθητήρας θα βρίσκεται πίσω ακριβώς από την οθόνη των νέων iPhones.

    Τέλος ο Kuo αναφέρει πως το 4 ιντσών iPhone 6C του οποίου μάλιστα υποτιθέμενο σασί πρόσφατα διέρρευσε δεν θα βγει σε κυκλοφορία μέσα στο 2015.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles