13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέα φήμη για την κατασκευή του Α9 από την Samsung

    a9-mock

    Αν και δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες, για άλλη μία φορά φημολογείται πως η Samsung θα είναι εκείνη η οποία θα σχεδιάσει και θα παράγει τους επεξεργραστές Α9 για το επόμενης γενιάς iPhone.

    To Bloomberg αναφέρει χαρακτηριστικά:

    Samsung Electronics Co. will manufacture the main chip in Apple Inc.’s next iPhone model, regaining a customer previously lost to Taiwan Semiconductor Manufacturing Co., people with direct knowledge of the matter said.

    Samsung will start making Apple A9 processor chips at its Giheung plant in South Korea, the people said, asking not to be identified because the contract hasn’t been discussed publicly. Additional orders will go to Samsung’s partner Globalfoundries Inc., according to another person familiar with the arrangement.

    Μια τέτοια κίνηση δείχνει την επιθυμία της Apple να επιστρέψει σε κάποιον κατασκευαστή στον οποίο και στο παρελθόν είχε αναθέσει την παραγωγή κάποιου A-series chip. H Taiwan Semiconductor Manufacturing Co (TSMC) είναι εκείνη η οποία κατασκεύασε τους A8, που αποτελούν την καρδιά του iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Με την επιλογή της Samsung για την παραγωγή των Α9 επεξεργαστών, η Apple προσπαθεί να εκμεταλευτεί τον τρόπο παραγωγής των 14nm επεξεργαστών, οι οποίοι θα δουλεύουν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και θα συμβάλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας σας.

    Αυτή η σημερινή φήμη είναι η τελευταία από τις τόσες πολλές που έχουν γραφτεί και στο παρελθόν για την παραγωγή των Α9 από την Samsung. Αν και καμία φήμη δεν είναι σίγουρη, το μόνο το οποίο μπορούμε να πούμε είναι πως κατά 99% ο επόμενης γενιάς επεξεργαστής θα είναι κατά πάσα πιθανότητα από την Samsung.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles