21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το είδαμε και αυτό: Σύλληψη του “Ιησού” σε Apple Store

    brighter_jesus-780x662

    Αν αναλογιστούμε πως η Apple είναι η εταιρεία πίσω από το “tablet του Ιησού” – Αναφορά του The Economist στο πρώτο iPad αλλά και με βάση το γεγονός ότι τα Apple Store μοιάζουν με μοντέρνοι καθεδρικοί ναοί της τεχνολογίας στις μέρες μας, τότε ίσως δεν θα πρέπει να μας προξενεί έκπληξη το γεγονός πως μπορεί κάποιος να δει και έναν “Ιησού” μέσα σε αυτά.

    jobs_economist_cover

    Στο κεντρικό Apple Store της Φιλαδέλφειας στην Αμερική λοιπόν έκπληκτοι υπάλληλοι της Apple αλλά και καταναλωτές είδαν έναν νέο άντρα με μακριά μαλλιά και μούσια αλλά και με μανδύα να μπαίνει στο κατάστημα.

    Το όνομα αυτού για τους ντόπιους είναι “Philly Jesus” ενώ το πραγματικό του είναι Michael Grant. Ο 29 χρόνος λοιπόν που αρέσκεται να υποδύεται τον Ιησού και έχει γίνει γνωστός για αυτό είπε να επισκεφτεί το Apple Store.

    Η επίσκεψη όμως δεν πήγε τόσο καλά μιας και αρνήθηκε να φύγει παρά τις παρακλήσεις των εργαζομένων της Apple και έτσι κλήθηκε η αστυνομία όπου και του πέρασαν χειροπέδες και τον πήγα σε αυτόφωρη διαδικασία.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles