23.3 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Οι συσκευές της Apple στην κορυφή της λίστας αυτών με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο

    apple_products

    Οι συσκευές της Apple συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή και να δημιουργούν ρεκόρ. Σήμερα λοιπόν είδαμε στην πρώτη θέση το iPhone, στην τρίτη το Mac και στην ένατη το iPod στην λίστα του Times περιοδικού με τα 50 gadgets με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως όλων των εποχών.

    Στην λίστα επίσης συναντούμε στην θέση 25 το iPad αλλά και στην θέση 38 το iBook της Apple.

    H λίστα αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο ιστορικό όσο και τεχνολογικό ενώ παράλληλα δείχνει με έναν πολύ καλό τρόπο την γρήγορη εξέλιξη της τεχνολογίας.

    Το Times ονομάζει το iPhone ως τον πρώτο ισχυρό υπολογιστή τσέπης για εκατομμύρια χρήστες.

    “Τα smartphones τεχνικά υπήρχαν για χρόνια. Κανένα όμως δεν ήρθε τόσο κόντα στην λέξη προσβασιμότητα και ομορφιά όσο το iPhone” τονίζουν χαρακτηριστικά.

    Για το Mac το περιοδικό μας θυμίζει την παρουσίαση του πρώτου από τον Steve Jobs και την φανταστική διαφήμιση που δημιούργησε και που αποτέλεσε γροθιά στο στομάχι για την IBM την εποχή εκείνη.

    Το iPod από την πλευρά του κέρδισε την ψηφιακή μουσική και έκανε την διεύρυνση και διακίνηση της κάτι προσιτό και εύκολο.

    “Η μεγάλη σημασία του iPod ξεπερνά της μουσική. Ήταν η εισαγωγή της Apple σε εύκολα στην χρήση προϊόντα που οδήγησαν και οδηγούν έκτοτε ολόκληρες αγορές” αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

    Αξίζει να δείτε όλη την λίστα εδώ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles