20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Σημαντικές αλλαγές έρχονται στο Apple Music αυτό το καλοκαίρι με το iOS 10

    apple-music

    Ο Mark Gurman του 9to5Mac πρόσθεσε σήμερα περισσότερες λεπτομέρειες στην έκθεση του Bloomberg που ανέφερε πως η Apple θα φέρει σημαντικές αλλαγές και προσθήκες στην υπηρεσία της Apple Music. Σύμφωνα με τις πηγές του Gurman οι αλλαγές αυτές θα αποτελέσουν μέρος αυτών του iOS 10 και μέσα σε αυτές θα δούμε για πρώτη φορά και την ενσωμάτωση στίχων για τα τραγούδια.

    Αρχικά η διεπαφή της εφαρμογής του Apple Music δεν θα έχει τόσο έντονα χρώματα και αυτά θα αντικατασταθούν με ένα πιο λιτό αλλά καθαρό μοτίβο με ασπρόμαυρο κείμενο.

    Επίσης τα εξώφυλλα των άλμπουμ και τραγουδιών θα γίνουν πολύ μεγάλα ενώ θα υπάρχει και ενσωμάτωση του 3D Touch για previews στα iPhone 6S και 6S Plus.

    Ακόμη θα είναι ευκολότερη η κοινοποίηση τραγουδιών από τους χρήστες και θα γίνει μεγάλη χρήση της γραμματοσειράς San Francisco.

    “Μια πηγή αναφέρει πως η μεγαλύτερη έμφαση στα γραφικών των εξωφύλλων κάνει την νέα υπηρεσία να δείχνει πιο εντυπωσιακή αλλά συνάμα πιο απλή” αναφέρει η έκθεση.

    Η αναβάθμιση αυτή θα επεκταθεί και στην διεπαφή του Mac με περισσότερες αλλαγές να έρχονται εκεί και στο Apple Tv του χρόνου σύμφωνα με τον Gurman.

    Οι αλλαγές αυτές θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό το καλοκαίρι φέτος στο WWDC συνέδριο της Apple.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles