14.8 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η iOS 10.3.2 αφήνει εκτός τα iPhone 5 και iPhone 5c

    iphone-5c

    H Apple αυτή την στιγμή κάνει beta tests στην έκδοση iOS 10.3.2 του λογισμικού και λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία και αυτής της έκδοσης στο ευρύ κοινό.

    Για εκατομμύρια χρήστες iPhone όμως τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη μιας και δεν θα δεχτούν την εν λόγω αναβάθμιση.

    Αυτό γιατί η συγκεκριμένη έκδοση είναι μόνο συμβατή με 64-bit επεξεργαστές το οποίο και σημαίνει πως δεν θα είναι συμβατή με τα iPhone 5 και iPhone 5c.

    Γνωρίζουμε πως το iOS 11 θα σταματήσει να υποστηρίζει τις 32 bit εφαρμογές και όπως όλα δείχνουν έρχεται και το τέλος των 32 bit συσκευών.

    Η κίνηση βέβαια αυτή της Apple αν επαληθευτεί θα είναι κάτι νέο και θα ξενίσει πολλούς χρήστες που θα μείνουν χωρίς νέα έκδοση λογισμικού στα μισά του κύκλου του iOS 10.

    Για πρώτη φορά λοιπόν όπως όλα δείχνουν η Apple θα σταματήσει να υποστηρίζει συσκευές της μετά από μια μικρή αναβάθμιση και στα μισά του κύκλου ζωής ενός λογισμικού.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles