23.2 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Η Foxconn προβλέπει πως θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς παραγωγής στην Κίνα στο τέλος Μαρτίου

    Καθώς η επιπτώσεις του coronavirus στις επιχειρήσεις παραμένουν ακόμη μη ξεκάθαρες, η Foxconn προσπαθεί σήμερα να καθησυχάσει τους συνεργάτες της αναφέροντας πως προβλέπει πως θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς οι μονάδες παραγωγής της στην Κίνα μέχρι το τέλος Μαρτίου.

    Η Foxconn παραμένει ο βασικός προμηθευτής της Apple για τα iPhones. Αν και άλλα εξαρτήματα έρχονται από όλο τον κόσμο η τελική συναρμολόγηση των πιο ακριβών μοντέλων iPhone λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στα εργοστάσια της Foxconn.

    Αν η Foxconn επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς παραγωγής μέχρι τέλος Μαρτίου αυτό σημαίνει πως η Apple μπορεί να μην έχει πολύ σοβαρά θέματα με την διαθεσιμότητα των επερχόμενων iPhone συσκευών που λογικά προγραμματίζει να παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο. Αυτές οι συσκευές μπαίνουν κάθε χρόνο σε μαζική παραγωγή το καλοκαίρι.

    Το αν έχουν προλάβει να οριστικοποιηθούν τα πρωτότυπα μοντέλα των επερχόμενων iPhone και αν οι μηχανικοί της Apple έχουν δώσει την έγκριση τους για το ξεκίνημα της συναρμολόγησης τους αυτό δεν είναι ξεκάθαρο αυτή την στιγμή.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles