19 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Το The Verge δίνει το Mac Pro και την Pro Display XDR στα χέρια δημιουργών για να κάνουν τεστ [Video]

    Τα νέα Mac Pro και η Pro Display XDR συνεχίζουν να φτάνουν στα χέρια reviewers. Το νεότερο review έρχεται από το The Verge, και προσφέρει μια αναλυτική ματιά στα νεότερα εργαλεία που προσφέρει η Apple στους επαγγελματίες.

    Το review του The Verge και το βίντεο που δημοσίευσε και μπορείτε να δείτε παρακάτω εστιάζει σε 6 δημιουργούς και επαγγελματίες που χρησιμοποιούν το Mac Pro και την Pro Display XDR στον πραγματικό κόσμο.

    “Το σύστημα ψύξης στο εμπρόσθιο μέρος και στο πίσω είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και οι θύρες στο πάνω μέρος είναι πραγματικά χρηστικές. Όλο το σύστημα είναι απίστευτα σιωπηλό όταν είναι σε λειτουργία. Η Apple έκανε πολύ κόπο έτσι ώστε να καταφέρει να αλλάζει την ταχύτητα των ανεμιστήρων συνεχώς έτσι ώστε σε καμία περίπτωση να μην εναρμονίζονται και να δημιουργούν θόρυβο. Είναι σοκαριστικό το πόσο “ήσυχο” μηχάνημα είναι ειδικά αν αναλογιστεί κανείς και την ισχύ που έχει”

    Ένα θέμα όμως που εντοπίστηκε είναι το παρακάτω:

    “Το hardware είναι πολύ πιο μπροστά από το λογισμικό και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναφερθεί. Όταν τρέχουμε Benchmark test που πιέζουν τις GPUs τα αποτελέσματα που είχαμε ως νούμερα ήταν εντυπωσιακά αλλά δυστυχώς υπάρχουν ελάχιστες εφαρμογές που έχουν παραμετροποιηθεί έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουν το Metal σύστημα γραφικών της Apple. Αυτό σημαίνει πως οι μοναδικές αυτές επιδόσεις πέρα από τα benchmarks δεν μπορούν να εμφανιστούν σε καθημερινή βάση.”

    Σε ότι αφορά την νέα οθόνη της Apple ένας από τους επαγγελματίες είχε να αναφέρει ως αρνητικό:

    “Δυστυχώς η πρώτη μου εντύπωση ήταν πως η οπτική υπό γωνία είναι απίστευτα κακή και δεν δίνει ακρίβεια ακόμη και αν είσαι υπό ελάχιστη γωνία.”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles