15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Foxconn αγοράζει 60,000 μεταχειρισμένα iPhones την ημέρα για να τα πουλήσει στην Κίνα

    6437829126

    Σήμερα σας έχουμε ακόμη περισσότερες αποδείξεις πως η Κίνα σύντομα θα αποτελέσει την μεγαλύτερη αγορά της Apple ξεπερνώντας ακόμη και αυτή της Αμερικής.

    Σύμφωνα λοιπόν με αναφορά του Tencent η Foxconn αγοράζει αυτή την στιγμή 50,000 με 60,000 μεταχειρισμένα iPhones της ημέρας από το παγκόσμιο δίκτυο της και εν συνεχεία τα πουλάει στην Κινεζική αγορά.

    Το 80% αυτών των συσκευών πηγαίνουν σε καταστήματα στο Hong Kong.

    Τονίζεται επίσης πως τα μεταχειρισμένα iPhones είναι μια πολύ καλή δουλειά εξαιτίας του μεγάλου περιθώριου κέρδους που έχουν κάτι το οποίο σημαίνει πως ίσως η Foxconn κάνει ακόμη πιο επίσημο το κανάλι διανομής μεταχειρισμένων iPhones στο άμεσο μέλλον.

    Τα 60,000 λοιπόν συσκευών την ημέρα σημαίνουν περί τις 21 εκατομμύρια συσκευές τον χρόνο για την αγορά της Κίνας. Την ίδια ώρα πολλές αναφορές κάνουν λόγο πως οι προ παραγγελίες για τα iPhone 6 και 6 Plus στην Κίνα ήταν κατά μεγάλο μέρος ο τρόπος με τον οποίο η Apple κατάφερε το εξωπραγματικό νούμερο των 10 εκατομμύριων πωλήσεων iPhones παγκοσμίως μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο φέτος.

     Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles