15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δωρεάν ασύρματα Earpods αντί για 3.5 χιλιοστών θύρα ακουστικών στο iPhone 7

    iphone-7-airpods-1024x576-2-780x439

    To iPhone 7 μπορεί να είναι 9 μήνες μακρία αλλά ήδη από την παραγωγική αλυσίδα της Apple έχουν ξεκινήσει κάποιες διαρροές που ρίχνουν λίγο φως στο τι να περιμένουμε από την επόμενη ναυαρχίδα της Apple.

    Ένα το οποίο δείχνει να επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο είναι πως η εταιρεία θα απομακρύνει την 3.5 χιλιοστών θύρα των ακουστικών δίνοντας πλέον έμφαση στα ασύρματα ακουστικά.

    Τα κινεζικά site Anzhuo.cn και Feng υποστηρίζουν ότι το  iPhone 7  θα μας έρθει με μια μονή θύρα Lightning και η οποία θα είναι υπεύθυνη τόσο για την συνδέση της φόρτισης όσο και αυτής τωνακουστικών. Τα δύο site αυτά υποστηρίζουν βέβαια πως η Apple στο κουτί της συσκευασίας θα δώσει για πρώτη φορά ασύρματα Earpods έτσι ώστε να “χρυσώσει το χάπι” και για να δώσει το έναυσμα για αυτή την χρήση ακουστικών.

    H είδηση πως η Apple θα εγκαταλείψει την 3.5 χιλιοστών θύρα κυκλοφορεί από πέρυσι και είχε δημιουργήσει ανάμικτα συναισθήματα στους καταναλωτές Apple συσκευών με κάποιους να δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την ιδέα  και κάποιους να γκρινιάζουν για μελλοντικά κόστοι σε αξεσουάρ και καλώδια αλλά και ασυμβατότητα με ήδη υπάρχον σετ ακουστικών τους.

    Αν και η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο όπως ήταν φυσικό, πάρα αυτά υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι ίσως η εταιρεία τελικά υλοποιήσει κάτι τέτοιο. Πρόσφατα στα Apple Stores μπορεί κάποιος να βρεί τα $800 Audeze EL-8 Titanium Lightning headphones – Μια κίνηση που ίσως έχει την σημασία της τελικά από την Apple (το κόστος τους βέβαια το αφήνουμε ασχολιάστο)

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles