19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Microsoft δηλώνει ενθουσιασμένη με τα Windows 10 που αγγίξαν την επιτυχία του iPad

    windows10-780x483

    Η Microsoft σήμερα έχει κάθε λόγο να δηλώνει ικανοποίηση και χαρά μιας και τα Windows 10 εγκαταστήθηκαν σε τόσες συσκευές όσα είναι αυτή την στιγμή τα iPads στην παγκόσμια αγορά.

    “Από σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 200 εκατομμύρια ενεργές συσκευές παγκοσμιώς που έχουν τα Windows 10” αναφέρει η λιτή αλλά γεμάτη σημασία ανακοίνωση της εταιρείας.

    Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως αυτό το νούμερο είναι ιδιαίτερο εντυπωσιακό.

    Η Microsoft επίσης τονίζει πως το 40% των συσκευών που ενεργοποιήθηκαν με τα Windows 10 έγινε την περίοδο του Black Friday δείχνοντας έναν ρυθμό υιοθέτησης μεγαλύτερη από αυτόν των Windows 7 αγγίζοντας μάλιστα το 140% σε αύξηση – Μια ταχύτητα λοιπόν εγκαταστάσεων 400 φορές μεγαλύτερη από ότι είχαν σημειώσει τα Windows 8 αν θέλετε ένα διαφορετικό μέτρο σύγκρισης.

    Αυτό που δεν αναφέρει η εταιρεία είναι πόσες από αυτές τις συσκευές είναι tablets και πόσες laptops και PCs.

    Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα για την εταιρεία που είχε μέχρι σήμερα προβλήματα στο να χτυπήσει την κυριαρχία συσκευών στην αγορά όπως το iPad.

    Μεγάλη συμβολή σε αυτά τα εντυπωσιακά νούμερα των Windows 10 είχαν και οι Gamers που είχαν περισσότερες από 4 δις ώρες παιχνιδιού σε PC σε Windows 10 και 6.6 εκατομμύρια ώρες streaming αυτών από το Xbox One και το PC.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles