21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι μέγιστες ταχύτητες φόρτισης iPhone 14 και iPhone 14 Pro Max έχουν δοκιμαστεί: Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε

    Ο κινεζικός ιστότοπος Chongdiantou έχει δοκιμάσει μια ποικιλία μετασχηματιστών της Apple με το iPhone 14 και το iPhone 14 Pro Max, παρέχοντας χρήσιμα δεδομένα σχετικά με τις ταχύτητες φόρτισης και αποκαλύπτοντας ποιος φορτιστής είναι ο πιο πολύτιμος για γρήγορη φόρτιση.

    Η σύντομη απάντηση είναι να επιλέξετε τον προσαρμογέα τροφοδοσίας USB-C 30 W της Apple, ο οποίος στα $39 είναι ο χαμηλότερος φορτιστής της εταιρείας που μπορεί να φορτίσει τα iPhone 14 και iPhone 14 Pro Max στις μέγιστες υποστηριζόμενες ταχύτητες φόρτισης 25W και 27W, αντίστοιχα. Όλοι οι άλλοι φορτιστές Apple με υψηλότερη τιμή, όπως ο νέος προσαρμογέας 35W με διπλές θύρες USB-C για $59, φορτίζουν τις συσκευές με ίσες ταχύτητες στην καλύτερη περίπτωση με αμελητέα μεγαλύτερες ταχύτητες.

    Το παρακάτω γράφημα είναι στα κινέζικα, αλλά δείχνει ότι όλοι οι προσαρμογείς Apple 29W ή υψηλότεροι φόρτισαν το iPhone 14 Pro Max στα 26W και σχεδόν 27W.

    Ενώ οι ταχύτητες φόρτισης για το iPhone 14 Plus και το iPhone 14 Pro απομένουν να φανούν, ο προσαρμογέας 30W θα πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή και για αυτές τις συσκευές.

    Είναι ενδιαφέρον ότι το Chongdiantou διαπίστωσε ότι το iPhone 14 Pro Max μπορεί για λίγο να επιτύχει μέγιστες ταχύτητες φόρτισης σχεδόν 29 W με τον παλαιότερο προσαρμογέα ισχύος 29 W της Apple, ο οποίος σχεδιάστηκε για το MacBook 12 ιντσών και σταμάτησε να κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2018.

    Συγκριτικά, το iPhone 13 και το iPhone 13 Pro Max είναι ικανά για ταχύτητες φόρτισης έως και 23W και 27W, αντίστοιχα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Chongdiantou ChargerLAB, επομένως οι ταχύτητες φόρτισης Lightning για όλα τα μοντέλα iPhone 14 είναι σε μεγάλο βαθμό οι ίδιες φέτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.