17.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple διερευνά τα μοντέλα iPhone 14 Pro που παγώνουν μετά τη μεταφορά δεδομένων

    Η Apple διερευνά ένα σφάλμα που μπορεί να προκαλέσει το πάγωμα των μοντέλων iPhone 14 Pro και ‌iPhone 14 Pro‌ Max, αφού οι πελάτες μεταφέρουν τα δεδομένα τους από ένα παλαιότερο iPhone, ανέφερε σήμερα η εταιρεία σε εσωτερικό σημείωμα που έλαβε το MacRumors.

    Στο σημείωμα, η Apple λέει ότι «γνωρίζει ότι συμβαίνει αυτό το ζήτημα και διερευνά». Η Apple λέει συγκεκριμένα ότι ορισμένοι πελάτες μπορεί να βρουν τα νέα τους μοντέλα iPhone 14 Pro ή iPhone 14 Pro Max να παγώνουν και να μην ανταποκρίνονται μετά από επαναφορά iCloud ή μεταφορά δεδομένων από το προηγούμενο iPhone τους κατά τη διαδικασία Γρήγορης Εκκίνησης.

    Ως προσωρινή επιδιόρθωση, η Apple συμβουλεύει τους πελάτες να επανεκκινήσουν αναγκαστικά το iPhone τους εάν δεν ανταποκρίνεται για περισσότερα από πέντε λεπτά. Οι νέοι πελάτες του iPhone 14 Pro αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα την Παρασκευή σχετικά με την ενεργοποίηση της συσκευής. Ενώ το iPhone 14 Pro διατίθεται με iOS 16, υπάρχει μια διαθέσιμη ενημέρωση iOS 16.0.1 που πρέπει να εγκαταστήσουν οι πελάτες μετά τη ρύθμιση των νέων συσκευών τους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.