14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Dynamic Island αναμένεται να επεκταθεί σε όλα τα μοντέλα iPhone 15

    Η Apple σχεδιάζει να επεκτείνει το Dynamic Island και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον συχνά έγκριτο στις προβλέψεις του αναλυτή της βιομηχανίας οθονών Ross Young. Η δυνατότητα είναι προς το παρόν αποκλειστική στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

    Σε ένα tweet, ο Young είπε ότι αναμένει το Dynamic Island να είναι διαθέσιμο στα τυπικά μοντέλα iPhone 15 το επόμενο έτος. Ωστόσο, εξακολουθεί να μην αναμένει ότι τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 θα είναι εξοπλισμένα με οθόνη LTPO, υποδηλώνοντας ότι οι συσκευές θα συνεχίσουν να στερούνται υποστήριξης ProMotion και μια επιλογή πάντα ενεργής οθόνης όπως τα μοντέλα Pro.

    Το Dynamic Island είναι μια περιοχή σε σχήμα χαπιού που περιβάλλει τους αισθητήρες Face ID και την μπροστινή κάμερα στα μοντέλα iPhone 14 Pro. Η λειτουργία μπορεί να εμφανίζει ειδοποιήσεις συστήματος για πράγματα όπως εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις και το μήνυμα ελέγχου ταυτότητας Face ID και θα λειτουργεί επίσης με τις Live Activities σε εφαρμογές τρίτων όταν κυκλοφορήσει το iOS 16.1 αργότερα φέτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.