15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Εικόνες του ακυκλοφόρητου «Apple Magic Charger» έκαναν την εμφάνιση τους

    Εικόνες ενός ακυκλοφόρητου αξεσουάρ φόρτισης Apple MagSafe που ονομάζεται “Apple Magic Charger” έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

    Ο συλλέκτης σπάνιων προϊόντων της Apple και χρήστης του Twitter “TheBlueMister” μοιράστηκε για πρώτη φορά εικόνες του ακυκλοφόρητου αξεσουάρ νωρίτερα αυτό το μήνα. Έκτοτε, άλλοι συλλέκτες με έδρα την Ασία φαίνεται ότι έχουν πάρει στα χέρια τους τις εκδόσεις της συσκευής που ήταν σε φάση του Design Validation Test (DVT) και μοιράζονται εικόνες της στο διαδίκτυο.

    Το αξεσουάρ διαθέτει έναν καουτσούκ λευκό φορτιστή MagSafe μέσα σε ένα στρογγυλεμένο τετράγωνο από ανοδιωμένο αλουμίνιο που μπορεί να ωθηθεί προς τα έξω σε κάθετη θέση. Φαίνεται ότι έχει φινίρισμα Space Grey και περιλαμβάνει μια λευκή βάση από καουτσούκ για να το διατηρεί στη θέση του σε μια επιφάνεια, καθώς και ένα ενσωματωμένο πλεγμένο καλώδιο φόρτισης USB-C. Φαίνεται επίσης να έχει ομοιότητα με το iPhone Lightning Dock. Ο χρήστης του Twitter γνωστός ως “DuanRui” μοιράστηκε σήμερα πρόσθετες εικόνες του ακυκλοφόρητου Apple Magic Charger.

    Ο σχεδιασμός φαίνεται να είναι κάπως περιορισμένος για το iPhone, καθώς δεν μπορεί να ωθηθεί όρθια σε κατακόρυφο προσανατολισμό στον φορτιστή, αποδεικνύοντας χρήσιμο για την παρακολούθηση περιεχομένου μόνο σε οριζόντια λειτουργία. Φυσικά, η συσκευή MagSafe θα μπορούσε να φορτίζει ένα iPhone όταν είναι σταθερό, καθώς και τα AirPods που διαθέτουν θήκη φόρτισης MagSafe.

    Ο TheBlueMister λέει ότι μια πρώιμη έκδοση του σχεδιασμού του Apple Magic Charger περιοριζόταν στο να διατηρεί το iPhone σε όρθια, οριζόντια θέση μόνο και αυτοί οι περιορισμοί ήταν προφανώς μεταξύ των βασικών λόγων που η Apple δεν έκανε διαθέσιμο στο ευρύ κοινό το προϊόν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.