14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δύο μεγάλες αναβαθμίσεις του Apple TV θα μπορούσαν να το κάνουν μια μελλοντική δύναμη στο gaming

    Συχνά το ξεχασμένο προϊόν της σειράς της Apple, το Apple TV θα μπορούσε να είναι υπό μεγάλη ενημέρωση σύμφωνα με μια νέα αναφορά από τις πλέον αξιόπιστες πηγές.

    Τελευταία ενημέρωση της συσκευής είχαμε πέρυσι, με την τρέχουσα Apple TV τροφοδοτείται από ένα τσιπ A12. Όλα αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν αρκετά σύντομα, με τον Mark Gurman του Bloomberg να αναφέρει ότι μια νέα συσκευή με A14 επεξεργαστή είναι στα σκαριά. Γράφοντας μέσω του ενημερωτικού δελτίου Power On, ο Gurman σημειώνει ότι το προϊόν θα αποκτήσει επίσης ένα επιπλέον gigabyte μνήμης RAM — δύο βελτιώσεις που θα κάνουν το νέο Apple TV πιο κατάλληλο για παιχνίδια. Ο Gurman πιστεύει επίσης ότι αυτό θα συνδυάζεται όμορφα με τις βελτιώσεις που έρχονται στο tvOS 16 αργότερα φέτος.

    Το νέο Apple TV, με την κωδική ονομασία J255, βρίσκεται σε εξέλιξη με ένα τσιπ A14 και ένα επιπλέον gigabyte μνήμης RAM. Αυτό συγκρίνεται με το τσιπ A12 που ανακοινώθηκε ως μέρος του 2021 Apple TV πέρυσι και θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για πρόσθετες δυνατότητες gaming που κυκλοφορούν στο tvOS 16.

    Η Apple έχει προσπαθήσει να μετατρέψει το υλικό Apple TV σε κονσόλα παιχνιδιών στο παρελθόν, με περιορισμένη επιτυχία. Το Apple Arcade, η συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών που λειτουργεί με $4,99, δίνει στους παίκτες πρόσβαση σε μια σειρά από τίτλους χωρίς επιπλέον κόστος. Αλλά δεν λειτουργούν όλα τα παιχνίδια στη συσκευή, με ορισμένους προγραμματιστές να επιλέγουν να επικεντρωθούν στο iPhone και το iPad. Οι παίκτες απαιτούν επίσης ένα πρόσθετο χειριστήριο για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία παιχνιδιού τους, αν και το Siri Remote μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη ευκολία.

    Αν και η κατάσταση του χειριστηρίου δεν θα διορθωθεί με αυτές τις πρόσφατα φημολογούμενες αναβαθμίσεις, μπορούμε να περιμένουμε ότι η πρόσθετη ιπποδύναμη που παρέχει το αναβαθμισμένο πυρίτιο και η πρόσθετη μνήμη RAM θα ​​είναι επωφελής για τους προγραμματιστές. Τα παιχνίδια μπορεί να είναι πιο εντυπωσιακά οπτικά, με μεγαλύτερα επίπεδα.

    Η Apple είχε προηγουμένως φημολογηθεί ότι έχει σχέδια σε μια νέα, φθηνότερη έκδοση της συσκευής Apple TV που θα της επέτρεπε να ανταγωνιστεί καλύτερα με το Fire TV Stick της Amazon, αλλά ο Gurman δεν το ανέφερε αυτό στην τελευταία του αναφορά. Μια τέτοια συσκευή μπορεί να μην είναι τόσο ισχυρή όσο μια παραδοσιακή Apple TV, αλλά θα μπορούσε να είναι η καλύτερη συμφωνία της Apple για άτομα που θέλουν μια παρόμοια εμπειρία σε χαμηλότερη τιμή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.