20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το ψυχολογικό θρίλερ Surface μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του τρέιλερ

    Υπάρχει μια άλλη μεγάλη σειρά που έρχεται στο Apple TV+. Το ψυχολογικό θρίλερ Surface μόλις έλαβε το πρώτο του τρέιλερ και περισσότερες πληροφορίες για αυτήν τη σειρά οκτώ επεισοδίων που θα κυκλοφορήσει αργότερα τον επόμενο μήνα για τους συνδρομητές του Apple TV+.

    Δημιουργημένο από τη Veronica West, το Surface διαδραματίζεται στο Σαν Φρανσίσκο και πρωταγωνιστεί η Gugu Mbatha-Raw από το The Morning Show – είναι επίσης η εκτελεστική παραγωγός της σειράς – και υποδύεται τη Sophie, μια γυναίκα που έχει υποστεί ένα τραύμα στο κεφάλι με υπερβολική απώλεια μνήμης, που πιστεύεται ότι ήταν αποτέλεσμα απόπειρας αυτοκτονίας.

    Καθώς η Sophie ξεκινά μια προσπάθεια να επαναφέρει τα κομμάτια της ζωής της με τη βοήθεια του συζύγου και των φίλων της, αρχίζει να αναρωτιέται αν η αλήθεια που της λένε είναι στην πραγματικότητα η αλήθεια που έζησε. Μέσα από ανατροπές και ένα απροσδόκητο ερωτικό τρίγωνο, αυτό το θρίλερ ρωτά: Τι θα γινόταν αν ξυπνούσες μια μέρα και δεν ήξερες τα μυστικά σου; Το “Surface” είναι μια ιστορία αυτοανακάλυψης που στοχάζεται αν είμαστε προ-προγραμματισμένοι να γίνουμε αυτό που είμαστε ή αν επιλέξουμε τη δική μας ταυτότητα.

    Το καστ περιλαμβάνει τους Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House), Stephan James (If Beale Street Could Talk), Ari Graynor (I’m Dying Up Here), υποψήφια για Όσκαρ Marianne Jean- Baptiste (Secrets & Lies), François Arnaud (I Killed My Mother) και Millie Brady (Pride and Prejudice and Zombies).

    Το ψυχολογικό θρίλερ Surface θα είναι διαθέσιμο στις 29 Ιουλίου με τρία επεισόδια ταυτόχρονα. Στη συνέχεια, κάθε Παρασκευή θα κυκλοφορεί και ένα νέο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.