16.5 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Ένα ανθεκτικό Apple Watch και ένα νέο SE φημολογούνται και πάλι για κυκλοφορία το 2022 με το Apple Watch Series 8

    Η Apple φημολογείται και πάλι ότι εργάζεται για το πρώτο της Apple Watch που έχει σχεδιαστεί ειδικά για extreme sports, με το λανσάρισμα να αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη του τρέχοντος έτους. Ένα πρόσφατα ενημερωμένο Apple Watch SE θεωρείται επίσης μέρος μιας σειράς που θα περιλαμβάνει και το νέο Apple Watch Series 8.

    Ενώ το Apple Watch Series 8 θα είναι η κύρια ανακοίνωση, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ξανά ότι ένα ανθεκτικό Apple Watch είναι προ των πυλών για φέτος. Ένα τέτοιο wearable πιστεύεται ότι απευθύνεται σε όσους απολαμβάνουν τα extreme sports — όπου ένα παραδοσιακό Apple Watch μπορεί να μην αντέχει τις πιέσεις που του ασκούνται. Αναμένεται ότι το νέο wearable θα είναι το καλύτερο Apple Watch για άτομα που απολαμβάνουν τα πιο extreme sports.

    Η άλλη σημαντική ανακοίνωση φέτος στο WWDC ήταν το watchOS 9. Αυτή η ενημέρωση σίγουρα προαναγγέλλει τι μπορούμε να περιμένουμε από το Apple Watch Series 8 αυτό το φθινόπωρο. Όπως έχω αναφέρει, η Apple ετοιμάζει τρεις νέες παραλλαγές: μια νέα low-end SE, μια τυπική Series 8 και μια ανθεκτική έκδοση που στοχεύει στα extreme sports.

    Λίγα είναι γνωστά είτε για το νέο ανθεκτικό Apple Watch είτε για το ενημερωμένο SE, αν και ο Gurman προτείνει ότι το νέο Apple Watch SE δεν θα επωφεληθεί από τη μεγαλύτερη οθόνη που έκανε το ντεμπούτο του ως μέρος της παρουσίασης του Apple Watch Series 7 πέρυσι. Θα μπορούσε, ωστόσο, να χρησιμοποιήσει το ίδιο τσιπ με το νέο Apple Watch Series 8.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.