16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Φήμη: To iPhone 7 εγκαταλείπει την 3.5 mm θύρα ακουστικών;

    iPhone-7-concept-Yasser-Farahi-001

    Το επόμενο iPhone της Apple θα είναι τόσο λεπτό που οδήγησε την Apple να πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει την 3.5 mm θύρα των ακουστικών που υπάρχει σε κάθε iPhone από το 2007 αναφέρει με σημερινό του δημοσίευμα το κινεζικό blog Mcotakara.

    Αυτή η κίνηση θα βοηθήσει σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα τους μηχανικούς της Apple να μειώσουν και άλλο το πάχος της συσκευής – Όσο για τους χρήστες; Αυτοί θα πρέπει να συμβιβαστούν με ασύρματα ακουστικά ή ακόμη και ακουστικά που θα συνδέονται με την θύρα Lightning της συσκευής.

    Το blog επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές αναφέρει πως το νέο iPhone – iPhone 7 θα έρχεται με μια νέα έκδοση των Earpods της Apple που στην κατάληξη του καλώδιου τους θα υπάρχει μια συνδεσμολογία Lightning.

    Το σίγουρο είναι πως αν τελικά επαληθευτεί η είδηση θα υπάρξει μια σχετική αναστάτωση τόσο στις τάξεις των κατασκευαστών όσο και των ίδιων των χρηστών μιας και αυτή η αλλαγή θα έχει επίπτωση και στο κόστος είτε κατασκευής είτε αγοράς από τον τελικό καταναλωτή.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles