17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Τώρα πια, η σπασμένη οθόνη του iPhone επισκευάζεται επίσημα από την Apple στην iSystem

    Στιγμιότυπο 2016-04-13, 9.09.49 μμ

    Ξεκίνησε η αντικατάσταση σπασμένης οθόνης iPhone με αυθεντική, σε μια νέα υπηρεσία που η Apple εφαρμόζει για πρώτη φορά στη χώρα μας.

    Έτσι οι κάτοχοι iPhone που είχαν την ατυχία να σπάσει η οθόνη της συσκευής τους, έχουν πλέον την δυνατότητα να φέρουν το iPhone τους στην iSystem και να εκμεταλλευτούν πολλαπλά οφέλη:

    • Κόστος αλλαγής οθόνης παραπλήσιο ή χαμηλότερο με αυτό των μη εξουσιοδοτημένων επισκευών.
    • Αντικατάσταση από την ίδια την Apple με γνήσιο ανταλλακτικό, που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.
    • Διατήρηση της επίσημης εγγύησης (η οποία σημειωτέον ότι είναι κατα κανόνα διετής για συσκευές που έχουν εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα), σε αντίθεση την αυτόματη διακοπή της στην περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης παρέμβασης.

    H iSystem είναι επίσημος μεταπωλητής της Apple και εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών των προιόντων της, στην Λ. Μεσογείων στο Χαλάνδρι.
    Τηλ. 2152152100
    http://store.i-system.gr
    http://service.i-system.gr

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles