17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το “Project Titan” της Apple γίνεται μεγαλύτερο με αναφορές στην Ελληνική Μυθολογία

    bl1338_clash-780x585

    Δεν είχαμε ακούσει μέχρι και σήμερα πολλές νέες πληροφορίες για το “Project Titan” της Apple – Το μυστικό σχέδιο της εταιρείας για την δημιουργία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Μάλιστα υπήρχαν φήμες πως ο Jony Ive είχε πατήσει φρένο στις προσλήψεις για αυτό τον σκοπό μιας και κάτι δεν του άρεσε στην όλη διαδικασία που είχε ξεκινήσει.

    Μια νέα αναφορά όμως σήμερα υποστηρίζει πως η Apple συνεχίζει την πρόοδο με το συγκεκριμένο project της και μάλιστα για αυτό τον σκοπό αγοράζει ή και νοικιάζει μια σειρά από κτίρια στην Sunnyvale, με έγγραφα μάλιστα που δείχνουν πως τα κτίρια αυτά θα χρησιμοποιηθούν στην έρευνα για την αυτοκινητοβιομηχανία.

    Μάλιστα τα κτίρια της εταιρείας βαφτίζονται όπως αναφέρει αυτή η έκθεση από ήρωες της Ελληνικής μυθολογίας. Το μεγαλύτερο κτίριο της Apple για αυτό τον σκοπό έχει το όνομα “Ρέα” – Μια τιτάνας που θεωρούνταν η μητέρα των θεών.

    Ένα άλλο κτίριο έχει την ονομασία “Μέδουσα” καθώς και κάποιο αυτό της “Αθηνάς” που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό που θα είναι.

    Τέλος η περιοχή στο Jan Jose που είναι από τις πιο μυστικές της Apple έχει ονομαστεί “Δίας”.

    Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως η Apple συνηθίζει να δίνει τέτοιες κωδικές ονομασίες για διάφορα προϊόντα της και να τα δένει με μια θεματολογία γύρω από αυτά.

    Το “Next Big Thing” της Apple λοιπόν μπορεί να ονομαστεί για παράδειγμα Απόλλωνας – Appolo; Κανείς δεν το γνωρίζει μιας και σπάνια η εταιρεία δένει τις κωδικές ονομασίες με την τελική ονομασία του προϊόντος στην αγορά.

    Το σίγουρο είναι πάντως  πως οι μηχανικοί της Apple θεωρούν το project ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου κάτι σίγουρα μυθικό και εντυπωσιακό όσο και η Ελληνική μυθολογία!!

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles