15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το Galaxy Note 7 αντιγράφει το Night Shift mode του iPhone

    iOS-9-3-Night-Shift-780x439

    To Galaxy Note 7 έρχεται με την τελευταία έκδοση του TouchWiz λογισμικού το οποίο για πρώτη φορά ενσωματώνει ένα μπλε φίλτρο στην οθόνη.

    Το εν λόγω χαρακτηριστικό φανερά έχει αντιγραφεί από το Night Shift Mode που έφερε η Apple στο iPhone και στο iPad με το iOS 9.3 πίσω τον Μάρτιο.

    Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους τα μπλε φίλτρα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα Amazon Fire tablets ενώ υπήρχαν πριν από αυτά και εφαρμογές τρίτων.

    Η Apple όμως ήταν η πρώτη εταιρεία που προώθησε το εν λόγω χαρακτηριστικό ως κύριο και το ενσωμάτωσε στο λογισμικό της τονίζοντας την μεγάλη σημασία που έχει για την υγεία των χρηστών.

    Η Samsung λοιπόν δεν άργησε και ακόμη μια φορά ακολούθησε την Apple.

    H Google επίσης θα φέρει ένα φίλτρο νύχτας με την έκδοση του Android 7.0 Nougat.

    Είναι από τις λίγες φορές που δεν θα γίνουμε πολύ καυστικοί για αυτή την αντιγραφή της Samsung μιας και πραγματικά η χρήση τέτοιων φίλτρων κατά τις βραδινές ώρες μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα του ύπνου σας, να μειώσουν καρδιακούς κινδύνους ακόμη και φαινόμενα διαβήτη και πολλά ακόμη.

    Όσοι λοιπόν ακολουθούν το παράδειγμα της Apple και ενσωματώνουν ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στις smartphone και tablet συσκευές τους τόσο το καλύτερο για όλους τους χρήστες.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles