21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα Apple Store προσφέρουν εγκατάσταση προστασίας οθόνης με το νέο σύστημα της Belkin

    03E8000008340348-photo-belkin-screencare-application-system

    Από σήμερα, τα Apple Store των ΗΠΑ καθώς και αρκετά ακόμη Apple Store ανά τον κόσμο προσφέρουν εγκατάσταση προστασίας οθόνης (προστατευτικής μεμβράνης), με τη χρήση του νέου συστήματος της Belkin με το οποίο οι υπάλληλοι μπορούν να εγκαταστήσουν προστατευτικές μεμβράνες στα μοντέλα iPhone 6, 6S, 6 Plus και 6S Plus. Αρκετά Apple Store έχουν ήδη στα χέρια τους το Belkin ScreenCare+ Application System από την περασμένη εβδομάδα, αλλά η επίσημη χρήση του ξεκίνησε μόλις σήμερα το πρωί.

    Το Belkin ScreenCare+ Application System επιτρέπει στους υπαλλήλους των Apple Store να τοποθετούν με ακρίβεια τις μεμβράνες προστασίας. Όταν κάποιος πελάτης αγοράσει την Belkin TrueClear Invisiglass Screen Protector ή την Belkin TrueClear Anti-Glare Screen Protector, τότε ο υπάλληλος από μόνος του θα φέρει το μηχάνημα ScreenCare+ που βρίσκεται στην αποθήκη του καταστήματος, προκειμένου να τοποθετήσει την προστατευτική μεμβράνη στη συσκευή του πελάτη.

    Πριν την τοποθέτηση της μεμβράνης, ο υπάλληλος θα καθαρίσει την οθόνη του iPhone μπροστά στον πελάτη και στη συνέχεια θα εφαρμόσει την προστατευτική μεμβράνη στη συσκευή του πελάτη. Σε περίπτωση λάθους κατά τη διάρκεια εφαρμογής της μεμβράνης, ο υπάλληλος θα αντικαταστήσει τη μεμβράνη με μια καινούρια, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τον πελάτη.

    Το νέο αυτό μηχάνημα θα σώσει αρκετούς πελάτες από την ταλαιπωρία τοποθέτησης προστατευτικής μεμβράνης στο σπίτι. Με τη χρήση της συγκεκριμένης συσκευής, υπάρχουν μικρότερες πιθανότητες για λάθη, καθώς η τοποθέτηση και η ευθυγράμμηση της προστατευτικής μεμβράνης γίνεται με μεγάλη ακρίβεια, ενώ παράλληλα είναι πολύ σπάνιο να μείνει σκόνη ή οτιδήποτε άλλο στην οθόνη της συσκευής κατά τη διάρκεια τοποθέτησης.

    Τέλος, το μόνο μειονέκτημα της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι πως το ScreenCare+ μπορεί να τοποθετήσει προστατευτικές μεμβράνες στα τελευταίας κυκλοφορίας μοντέλα iPhone, δηλαδή τα iPhone 6, 6S, 6 Plus και 6S Plus. Επίσης, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν οι επίσημοι μεταπωλητές (στις χώρες που δεν έχουν Apple Store) θα προμηθευτούν το συγκεκριμένο μηχάνημα. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο AppleWorldHellas για οποιαδήποτε νέα πληροφορία.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles