14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τα 9.7-ιντσών iPad Pro και iPhone SE έχουν 2GB RAM τελικά

    CeKyAY0UIAA3Kvj

    Με την ανακοίνωση των νέων iPhone SE και 9.7 ιντσών iPad Pro την Δευτέρα υπήρξε ένας τεράστιος ενθουσιασμός σχετικά με τις αποδόσεις των δύο αυτών νέων συσκευών.

    Η Apple για ακόμη μια φορά θέλησε να κρατήσει κάποια απο τα χαρακτηριστικά των συσκευών αυτών κρυφά από την παρουσιάση και ένα από αυτά ήταν και η RAM.

    Σήμερα όμως και επίσημα φαίνεται πως οι δυο αυτές συσκευές έρχονται με 2 GB RAM.

    Τι σημαίνει αυτό ουσιαστικά όμως;

    Για το iPhone SE τα 2 GB RAM είναι κάτι πολύ καλό. Η συσκευή έρχεται στα ίδια επίπεδα με το iPhone 6S και 6S Plus κάτι το οποίο σημαίνει πως έχουμε μεγάλες αποδόσεις και γρήγορες ταχύτητες.

    Στην αντίπερα όχθη τα 2 GB RAM για το 9.7 ιντσών iPad Pro είναι λίγο απογοητευτικά μιας και το 12.9 ιντσών iPad Pro έχει την διπλάσια μνήμη στα 4 GB.

    Έτσι λοιπόν το 9.7 ιντσών iPad Pro πλησιάζει πιο κοντά στα πλαίσια του iPad Air 2 στον τομέα της απόδοσης κατά το multitasking τουλάχιστον.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles