19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Πατέντα της Apple περιγράφει μια Apple Watch κάμερα

    Μια κάμερα στο Apple Watch είναι σίγουρα μια προσθήκη που θα έκανε την wearable συσκευή της Apple πιο πρακτική και πιο κοντά στην πλήρη ανεξαρτητοποίησης της από το iPhone.

    Ακόμη όμως και αν η Apple συμπεριλάμβανε μια κάμερα σε ένα μελλοντικό Apple Watch υπάρχει ένα πρόβλημα.

    Πώς δίνει της ελευθερία στους χρήστες να δουν το κάδρο της λήψης ενώ παράλληλα τους επιτρέπεις να δουν και την φωτογραφία στην οθόνη του Apple Watch;

    Αυτό το πρόβλημα λύνει η Apple με αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατοχύρωσε σήμερα.

    Η λύση που προτείνει η Apple ενσωματώνει την κάμερα ως μέρος από το band – λουράκι αντί για το ίδιο το ρολόι. Θα μπορεί λοιπόν ο χρήστης να τραβήξει μέρος από το λουράκι και αυτό είναι αρκετά εύκαμπτο για να το τοποθετήσει εν συνεχεία σε όποια γωνία θέλει.

    Τι θα συμβεί όμως με το FaceTime; Θα ήταν περίεργο να κρατάς την κάμερα του Apple Watch κάθε φορά που θα έκανες μια βίντεο κλήση. Η πατέντα δίνει λύση και σε αυτό.

    Η Apple περιγράφει λοιπόν ένα λουράκι που θα βοηθούσε να διατηρείται η θέση που διαμορφώνει ο χρήστης χρησιμοποιώντας στο εσωτερικό του ένα ευλύγιστο μεταλλικό κράμα.

    Η εταιρεία δεν σταματάει εκεί και περιγράφει πως αυτή η κάμερα λουράκι θα μπορεί να έχει ακόμη και ένα αποσπώμενο φακό και πως θα μπορεί να κάνει λήψεις βίντεο ακόμη και 360 μοιρών.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles