17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι μέρες του WWDC 2016 συνεδρίου της Apple μάλλον αποκαλύφτηκαν

    WWDC-2016

    Το Worldwide Developer Conference της Apple συνήθως λαμβάνει χώρα στο Moscone West συνεδριακό κέντρο στο San Francisco στην Καλιφόρνια. Πιθανόν λοιπόν και το φετινό να πραγματοποιηθεί από τις 13 Ιουνίου μέχρι και τις 17 σύμφωνα με το ημερολόγιο εκδηλώσεων του Moscone.

    Η ίδια η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις ημερομήνιες επίσημα και είναι λογικό μιας και θα πρέπει πρώτα να έχει έτοιμα τα εισητήρια για αγορά.

    WWDC-2016-schedule

    Στο ημερολόγιο εκδηλώσεων παρατηρούμε πως οι μόνες ημερομηνίες που δεν αναγράφεται κάποια εκδήλωση στο συγκεκριμένο χώρο είναι η τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου – περιόδος που συμπέπτει με το WWDC της Apple.

    Κατά το παρελθόν το ίδιο είχε γίνει μιας και φαίνεται πως η Apple έχει κάποια ειδική συμφωνία με το Moscone για να κάνει κράτηση του χώρου χωρίς όμως αυτός να δημοσιοποιείται επίσημα ως ημερομονία σε κάποιο πρόγραμμα νωρίτερα από την ίδια την ανακοίνωση της Apple.

    Από το 2007 το WWDC λαμβάνει χώρα τις πρώτες εβδομάδες του μήνα Ιουνίου και πάντα στο κενό που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί στο πρόγραμμα του Moscone Center που είναι και ένα από τα ελάχιστα μέρη που μπορεί να πραγματοποιήθει ένα τόσο μεγάλο event στην Καλιφόρνια. Έτσι λοιπόν οι ημερομηνίες 13 εώς και 17 Ιουνίου είναι πολύ πιθανό να έχουν κλειστεί από την Apple για αυτό τον σκοπό.

    Το WWDC είναι ένα από τα μεγαλύτερα event της Apple κάθε χρόνο με το φετινό να αναμένεται να είναι ένα από τα σημαντικότερα στην ιστορία της εταιρείας. iOS 10 και OS X 10.12 αναμένεται να παρουσιαστούν μαζί με ίσως και κάποιες εκπλήξεις που δεν γνωρίζουμε ακόμη.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles