20.7 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Η Apple επανακυκλοφορεί το iOS 9.3 για παλαιότερες συσκευές με πρόβλημα στο Activation Lock

    Στιγμιότυπο 2016-03-28, 10.08.00 μμ

    Λίγο μετά την κυκλοφορία του iOS 9.3 η Apple αναγκάστηκε να σταματήσει να υπογράφει αυτή την αναβάθμιση μετά από μια σειρά παραπόνων από χρήστες παλαιότερων iPhones και iPads καθώς η εν λόγω έκδοση καθιστούσε τις συσκευές τους μη χρηστικές.

    Σήμερα λοιπόν η Apple επανακυκλοφορεί το iOS 9.3 για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα που εμπόδιζε τους χρήστες από το να ενεργοποιήσουν την συσκευή τους μέσω του Activation Lock αν δεν θυμόντουσαν τον Apple ID κωδικό τους με τον οποίο είχαν ενεργοποιήσει αρχικά την συσκευή.

    Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μέσω OTA. Οι χρήστες που είχαν πρόβλημα με την συσκευή τους μετά την αναβάθμιση θα πρέπει να κάνουν την αναβάθμιση μέσω iTunes και τοποθετώντας την συσκευή τους σε DFU mode.

    Αν η συσκευή σας δεν επηρεάστηκε από το Activation Lock bug τότε δεν θα εμφανιστεί αυτή η αναβάθμιση.

    Πριν μερικές μέρες η Apple και όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα επανκυκλοφόρησε και με έκδοση του iOS 9.3 για το GSM μοντέλο του iPad 2 έτσι ώστε να διορθώσει ένα bug που εμπόδιζε την συσκευή να συνδεθεί με τους iTunes activation servers.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles