16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    [Οδηγός] Πως να χρησιμοποιήσετε το Night Shift στο iPhone και iPad

    iOS-9.3-Night-Shift-mode-teaser-003

    Το Night Shift είναι ένα από τα μεγάλα και νέα χαρακτηριστικά που έφερε το iOS 9.3 που κυκλοφόρησε την προηγούμενη Δευτέρα. Το χαρακτηριστικό αυτό αλλάζει την θερμοκρασία των χρωμάτων της οθόνης της συσκευής και έτσι μειώνει το μπλε φως.

    Έρευνες έχουν δείξει ότι η έκθεση στο μπλε φως από οθόνες μπορεί να επηρεάσει τους ρυθμούς τους ανθρώπινου οργανισμού κάνοντας πιο δύσκολη την διαδικασία του ύπνου.

    Το νέο χαρακτηριστικό της Apple χρησιμοποιεί την ώρα από την τοποθεσία της συσκευής για να αντιληφθεί πότε έχει δύσει ο ήλιος στην περιοχή σας. Μόλις ανιχνευτεί αυτό τότε αυτόματα αλλάζει τα χρώματα της οθόνης και τα κάνει πιο ζεστά. Αντίστοιχα το πρωί οι κανονικές ρυθμίσεις φωτεινότητας της συσκευής σας επιστρέφουν.

    Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πως μπορείτε με επιτυχία να χρησιμοποιήσετε το Night Shift στο iPhone και στο iPad σας.

    Οι συμβατές συσκευές για αυτό το χαρακτηριστικό είναι οι:

    • iPhone 5S and iPhone SE
    • iPhone 6 and iPhone 6 Plus
    • iPhone 6s and iPhone 6s Plus
    • iPad Air and iPad Air 2
    • iPad Pro
    • iPad mini 2, iPad mini 3 and iPad mini 4
    • Sixth-generation iPod touch
    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles