24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Τεράστια η επιτυχία του iPhone SE στην Κίνα με 3.4 εκατ. προ παραγγελίες

    iphone-se11

    Μια αναφορά του CNBC υποστηρίζει ότι η Apple έχει δεχτεί 3.4 εκατομμύρια προ παραγγελίες για το iPhone SE από σημεία λιανικής πώλησης στην Κίνα. Η αναφορά επίσης κάνει λόγο πως το χρυσό χρώμα ήταν εκείνο που κέρδισε τους περισσότερους με 1.3 εκατομμύρια ενώ το rose gold ήρθε δεύτερο με 1.2 εκατομμύρια.

    Αν η παραπάνω αναφορά επαληθευτεί και σε αυτούς τους αριθμούς προστεθούν και οι παραγγελίες απ ευθείας από την Apple τότε θα μιλάμε για ένα πραγματικά εντυπωσιακό ντεμπούτο της συσκευής στην αγορά.

    To CNBC αναφέρει επίσης πως η απόφαση της Apple να ωθήσει την αγορά της συσκευής μέσω προ παραγγελιών έγινε για να μειωθούν η μεγάλες ουρές έξω από τα καταστήματα που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η απόφαση όμως εξαγρίωσε κάποιους με κάποιους να πετάνε ακόμη και αυγά στις βιτρίνες.

    Κατά γενική οινολογία η κίνηση αυτή της Apple απογοήτευσε περισσότερο τους απατεώνες που πάντα χρεώνουν περισσότερα χρήματα για μια συσκευή κατά το ντεμπούτο της.

    Τέλος να αναφέρουμε και επιστρέφοντας στους αριθμούς πως η Apple δεν διαχωρίζει τις πωλήσεις της ανά μοντέλο και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την επόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να έχουμε μια επίσημη ανακοίνωση για τις πωλήσεις του iPhone SE κατά το ντεμπούτο του στην αγορά.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles