20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple βάζει ως στόχο το Netflix για την επόμενη εξαγορά της;

    Apple-Netflix

    Αναλυτής της Citibank υποστηρίζει πως η Apple έχει τόσα πολλά χρήματα σε ρευστό κάτι που θα την ωθήσει σύντομα να προβεί στην επόμενη μεγάλη εξαγορά εταιρείας και πιο πιθανός στόχος σύμφωνα πάντα με τον ίδιο είναι το Netflix.

    H Apple πλέον έχει φτάσει στην ειρωνεία του να έχει πρόβλημα με τα πόσα χρήματα έχει – Αυτή την στιγμή σε καθαρό ρευστό υπολογίζεται να είναι ο εντυπωσιακό αριθμός των $250 δις.

     

    Η εταιρεία λοιπόν και για λόγους καλύτερης φορολόγησης πρέπει να εμφανίσει και κάποια έξοδα με κάποια αναλογία. Αυτό σε συνδυασμό με το έντονο ενδιαφέρον της Apple στον χώρο της ψυχαγωγίας κάνει πολλούς αναλυτές να πιστεύουν πως η επόμενη μεγάλη εξαγορά είναι κοντά.

    Πέρα από το Neflix ένας ακόμη πιο λογικός ίσως στόχος από κάποιες απόψεις είναι και η Disney.

    Η λίστα συμπληρώνεται με εταιρείες όπως οι Hulu, Tesla, Activision Blizzard, Electronic Arts και Take-Two Interactive.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles