19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple αποσύρει τα iPhone 7/7 Plus και iPhone 8/8 Plus από την Γερμανική αγορά

    Όπως αναμενόταν η Apple αναγκάστηκε τελικά να αποσύρει τα iPhone 7 και iPhone 8 μοντέλα της από την Γερμανική αγορά μετά την δικαστική διαμάχη με την Qualcomm και την απόφαση του δικαστηρίου να βρίσκει πως η Apple παραβίασε πατέντες της εταιρείας.

    Το MacRumors, αναφέρει πως τα iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 και iPhone 8 Plus μοντέλα δεν είναι πλέον διαθέσιμα για παραγγελία από το Apple.com στην Γερμανία. Επίσης τα μοντέλα αυτά έχουν αποσυρθεί και από τα 15 Apple Stores στην χώρα.

    Η Apple έδωσε επίσης εντολή τα iPhone αυτά να σταματήσουν να πωλούνται και από τους επίσημους μεταπωλητές της αλλά σύμφωνα με το Reuters, αρκετά καταστήματα τρίτων συνεχίζουν να πουλούν αυτές τις συσκευές στην Γερμανική αγορά κάνοντας δική τους εισαγωγή. Τα iPhone Xs, iPhone Xs Max και iPhone XR πωλούνται κανονικά αν και η Qualcomm προσπαθεί να εισάγει και αυτά τα μοντέλα στην δικαστική διαμάχη της με την Apple.

    Συμπερασματικά λοιπόν στην Γερμανία η Apple αυτή την στιγμή επίσημα διαθέτει αυτά τα μοντέλα:

    • iPhone XS (2018)
    • iPhone XS Max (2018)
    • iPhone XR (2018)
    • iPhone SE (2016)
    • iPhone 6s (2015)
    • iPhone 6s Plus (2015)
    • iPhone 6 (2014)
    • iPhone 6 Plus (2014)

    Τα νέα αυτά έρχονται την στιγμή που η Qualcomm έθεσε ασφαλιστικά μέτρα ύψους €1.34 δις σε περίπτωση που η Apple με επιτυχία καταφέρει να πάρει έφεση για αυτή την απόφαση.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles