21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple έχει 1000 μηχανικούς να δουλεύουν πάνω στην επαυξημένη πραγματικότητα για το iPhone 8;

    ar

    Ένα εσωτερικό σημείωμα της UBS research δημοσίευσε σήμερα το Business Insider αναφέροντας ότι η Apple έχει περισσότερους από 1000 μηχανικούς αυτή την στιγμή που δουλεύουν πάνω στην επαυξημένη πραγματικότητα ενώ μπορεί να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς για πρώτη φορά στο iPhone 8.

    According to some industry sources, the company may have over 1,000 engineers working on a project in Israel that could be related to AR […] UBS expects Apple could implement new AR products as early as in the next iPhone, expected later this year, which could include “moderate 3D mapping … and possibly an AR software development kit,” the note says.

    To σημείωμα αυτό συμπληρώνει τα όσα είχε αναφέρει και η KGI πριν λίγο καιρό κάνοντας λόγο για ένα iPhone 8 με μια καινοτόμο κάμερα που θα μπορεί να αισθανθεί ένα 3D περιβάλλον.

    Η Apple λοιπόν φέρετε να ρίχνει όλο της το βάρος στην επαυξημένη πραγματικότητα – AR αντί στην ψηφιακή πραγματικότητα VR.

    Αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός πως οι δυνατότητες επαυξημένης πραγματικότητας μπορούν να εφαρμοστούν και σε νεότερες iPhone συσκευές χωρίς να χρειαστεί η εταιρεία να μπει σε μια νέα κατηγορία προϊόντων.

    Η KGI μάλιστα πιστεύει πως η Apple φέρνοντας την επαυξημένη πραγματικότητα στο iPhone θα κερδίσει 3-5 χρόνια τα ηνία του ανταγωνισμού στον τομέα αυτό.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles