15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η ζήτηση για το iPhone 7 προβλέπεται πως θα είναι πολύ μεγάλη

    maxresdefault

    Ξεχάστε το πρόβλημα που αναφέρουν πολλοί αναλυτές και σύμφωνα με το οποίο οι πωλήσεις του iPhone έχουν φτάσει πλέον στο ανώτατο σημείο τους και πλέον θα οδηγήσουν σε μια ολίσθηση. H Goldman Sachs πιστεύει πως το iPhone 7 θα είναι ακόμη μια τεράστια επιτυχία για την Apple.

    H Apple θα πουλήσει την 1 δις iPhone συσκευή της κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι και έτσι η αναλύτρια Simona Jankowski αναφέρει πως η ζήτηση για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple θα είναι πάρα πολύ σημαντική.

    Η θεωρία πίσω από αυτό βασίζεται και σε ένα online ερωτηματολόγιο σε 1000 καταναλωτές στην Αμερική ηλικίας άνω των 18. Με βάση αυτό η αναλύτρια βρήκε πως μόλις το 17% αυτών των καταναλωτών σκέφτεται να αγοράσει ένα iPhone τους επόμενους 3 μήνες ενώ ένα 44% ήδη δηλώνει πως θα περιμένει για να αγοράσει το iPhone 7.

    Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως από αυτούς το 70% δηλώνουν ήδη χρήστες iPhone ενώ ένα 24% δηλώνει πως με το iPhone 7 θα αφήσει το Android και θα έρθει στο στρατόπεδο της Apple.

    Επιπλέον η αναλύτρια αναφέρει:

    “To us, the most significant aspect of this response is that a third of the replacement demand is coming from current generation (i.e. less than 1-year old phone) users. This could suggest that the iPhone 7 will drive a shorter replacement cycle, perhaps in response to installment/lease plans such as the iPhone Upgrade Program, which allow a user to upgrade to the newest phone every year while maintaining a flat monthly bill.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles