15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Έλλειψη Escape πλήκτρου από τα νέα OLED MacBook Pro;

    ApplePaySplashSA@2x.png

    Με λιγότερες από 24 ώρες να απομένουν από το “Hello Again” event της Apple και όπως σας παρουσιάσαμε χθες είχαμε μια σειρά από εικόνες των νέων MacΒook που διέρρευσαν από την αναβάθμιση του macOS Sierra 10.12.1 και που επιβεβαιώσαν έτσι την χρήση της OLED μπάρας αφής που θα έρθει να αντικαταστήσει τα functions κουμπιά στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου.

    Άμεσα επίσης και μάλιστα δημιούργησε αίσθηση ήρθε και η παρατήρηση πως με αυτή την αφαίρεση – προσθήκη το Escape κουμπί φαίνεται να έχει αφαιρεθεί εξολοκλήρου.

    Όπως πρώτος παρατήρησε ο Jeff Geerling στο  macOS 10.12.1 Sierra η Apple επιτρέπει σε κάποιον χρήστη να αναθέσει την Escape ενέργεια σε κάποιο άλλο κουμπί όπως τα Caps Lock (⇪), Control (⌃), Option (⌥) και Command (⌘).

    remapping-escape-key-to-caps-lock-key

    Φυσικά περιμένουμε πως η ενέργεια του Escape θα υποστηρίζεται και από την νέα μπάρα αφής αλλά όπως όλα δείχνουν το φυσικό, αποκλειστικό Escape κουμπί των MacBook καταργείτε από την Apple στην νέα αυτή γενιά μηχανημάτων της.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles