15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Έγινε διαθέσιμη η Beta 4 του OS X 10.11.4, watchOS 2.2 και tvOS 9.2

    OS-X-watchOS-2-tvOS_main

    Η Apple ξεκίνησε πριν από λίγο να κάνει διαθέσιμη την beta 4 του OS X El Capitan 10.11.4, watchOS 2.2, και tvOS 9.2 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της.

    Έχουν περάσει σχεδόν 2 εβδομάδες από την στιγμή που η Apple κυκλοφόρησε την beta 3 και για τα 3 firmwares μια συνήθη τακτική πριν μια ολοκληρωμένη έκδοση κάνει και επίσημα την εμφάνιση της για το ευρύ κοινό.

    Όσοι θέλουν να κάνουν λήψη αυτών των beta θα πρέπει να είναι μέλη του εγκεκριμένου προγράμματος της Apple και θα πρέπει να προχωρήσουν με την αναβάθμιση είτε πηγαίνοντας στο Apple Developer Portal είτα αν έχουν εγκατεστημένη μια προηγούμενη beta μέσω των Ρυθμίσεων της συσκευής του – OTA αναβάθμιση.

    OS X El Capitan 10.11.4 beta 4

    os-x-10.11.4-beta-4

    Η Beta 4 αυτή για Macs εστιάζει σε σημαντικές και μεγάλες βελτιώσεις στο παρασκήνιο ενώ θα έχουμε και κάποια νέα χαρακτηριστικά που θα κάνουν την εμφάνιση τους στα Mac όπως την Υποστήριξη Live Photos στην εφαρμογή Messages, προστασία με κωδικό της εφαρμογής Notes και μερικά ακόμη.

    watchOS 2.2 beta 4

    watch-os-2.2-beta-4

    H Apple αναμένεται να ανακοινώσει νέα έκδοση του λογισμικού της και νέα αξεσουάρ για το Apple Watch στο φημολογούμενο event της ton Μάρτιο. Η νέα έκδοση του λογισμικού για το Apple Watch φέρνει κάποιες νέες δυνατότητες όπως το pairing της συσκευής με περισσότερα από ένα iPhones, το Nearby χαρακτηριστικό στους Χάρτες και άλλα.

    tvOS 9.2 beta 4

    tvos-9.2-beta-4

    H νέα έκδοση του λογισμικού όταν γίνει διαθέσιμη στο ευρύ κοινό φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά όπως αυτά των Folders, Bluetooth Keyboards, Siri Dictation, και έναν iOS 9 App Switcher.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles