21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το TikTok αντικατέστησε την τηλεόραση για τους νέους στην Βρετανία. Το 95% των εφήβων στις ΗΠΑ παρακολουθούν YouTube

    Μια επίσημη έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει ότι το TikTok έχει αντικαταστήσει την τηλεόραση ως τη πιο δημοφιλή πηγή ψυχαγωγίας για νέους ενήλικες, ενώ μια ξεχωριστή μελέτη της Pew αποκαλύπτει ότι το 95% των εφήβων στις ΗΠΑ παρακολουθούν YouTube, πολλοί από αυτούς «σχεδόν συνεχώς».

    Η χρήση εφαρμογών και υπηρεσιών ροής έχει αλλάξει δραματικά το τοπίο για την τηλεοπτική μετάδοση…

    Οι Financial Times αναφέρουν τα φετινά αποτελέσματα από την ετήσια έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου για την κατανάλωση των μέσων ενημέρωσης από το Office of Communications, Ofcom.

    Οι νέοι στο Ηνωμένο Βασίλειο ξοδεύουν περισσότερο χρόνο κάνοντας scrolling στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης TikTok παρά βλέποντας τηλεόραση, σύμφωνα με μια έκθεση της Ofcom την Τετάρτη που υπογραμμίζει το αυξανόμενο χάσμα των γενεών στις συνήθειες των μέσων επικοινωνίας […]

    Μια ξεχωριστή δημοσκόπηση του Pew Research Center διαπίστωσε ότι το 95% των εφήβων στις ΗΠΑ παρακολουθούν YouTube, ενώ το 67% χρησιμοποιεί το TikTok. Άλλες δημοφιλείς εφαρμογές για άτομα ηλικίας 13 έως 17 ετών είναι το Instagram (62%) και το Snapchat (59%).

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.