20.1 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Τα μοντέλα iPhone 14 Pro είναι πιθανό να δουν αύξηση τιμής $100 σύμφωνα με αναλυτή

    Σύμφωνα με τον αναλυτή της Wedbush Securities, Dan Ives, τα μοντέλα iPhone 14 Pro «πιθανότατα» θα δουν αύξηση τιμής $100 σε σύγκριση με τα μοντέλα iPhone 13 Pro.

    “Ενώ το βασικό iPhone θα παραμείνει στην ίδια τιμή, πιστεύουμε ότι μια αύξηση τιμής $100 στο iPhone 14 Pro/Pro Max είναι πιθανό να υπάρχει, δεδομένης της αύξησης των τιμών των εξαρτημάτων καθώς και της πρόσθετης λειτουργικότητας σε αυτή τη νέα έκδοση”, δήλωσε ο Ives, σε μια έρευνα και σε σημείωμα κοινοποιήθηκε σήμερα.

    Την περασμένη εβδομάδα, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo είπε ότι τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα έχουν «αυξήσεις τιμών», υποδηλώνοντας ότι θα είναι πιο ακριβά από τα μοντέλα iPhone 13 Pro. Ο Kuo δεν αποκάλυψε την ακριβή τιμολόγηση, αλλά είπε ότι η μέση τιμή πώλησης ολόκληρης της σειράς iPhone 14, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων χαμηλότερης κατηγορίας, θα αυξηθεί κατά περίπου 15% συνολικά.

    Τα μοντέλα iPhone 14 Pro φημολογείται ότι διαθέτουν νέα εγκοπή και τρύπα σε σχήμα χαπιού που αντικαθιστά το notch, ταχύτερο τσιπ A16, ταχύτερη μνήμη RAM, αναβαθμισμένη πίσω κάμερα 48 megapixel με υποστήριξη για εγγραφή βίντεο 8K και οθόνη πάντα ανοιχτή που δείχνει την ώρα, την ημερομηνία και τα νέα γραφικά στοιχεία κλειδώματος οθόνης και το εικονίδιο ποσοστού μπαταρίας του iOS 16.

    Είναι πιθανό το iPhone 14 Pro να ξεκινά με 256 GB αποθηκευτικού χώρου, συμβάλλοντας στο να αμβλύνει το πλήγμα της αύξησης της τιμής, αλλά ένας αναλυτής πιστεύει ότι τα 128 GB είναι ακόμα πιθανά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.