17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο δημιουργός του “Alto’s Adventure” αποκαλύπτει το επίσημο τρέιλερ και την ημερομηνία κυκλοφορίας του “Laya’s Horizon” του παιχνιδιού

    Ακούσαμε για πρώτη φορά για το επερχόμενο σημαντικό νέο παιχνίδι του Snowman τον Μάρτιο. Τώρα ο Snowman, ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς Alto’s Adventure/Odyssey μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του παιχνιδιού για το Laya’s Horizon μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας. Δείτε την πρώτη ματιά παρακάτω μαζί με περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το εκπληκτικό νέο παιχνίδι.

    Να πώς το περιγράφει ο Snowman: «Κατακτήστε την τέχνη του πετάγματος. Βουτήξτε από τα βουνά, πλέξτε δάση και γλιστρήστε πάνω από ποτάμια για να ξεκλειδώσετε νέες ικανότητες καθώς εξερευνάτε έναν τεράστιο, ειρηνικό κόσμο».

    Μαζί με το επίσημο τρέιλερ, ο Snowman ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει για iOS και Android στις 2 Μαΐου καθώς και για τους συνδρομητές του Netflix.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης 
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.