18 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Το Astropad Studio αποκτά δικτύωση peer-to-peer για ταχύτερη ασύρματη σύνδεση μεταξύ iPad και Mac

    Το Astropad Studio, η εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει το iPad σε tablet σχεδίασης για Mac, αποκτά σήμερα μια σημαντική νέα δυνατότητα δικτύωσης που θα μειώσει τον λανθάνοντα χρόνο.

    Η δικτύωση peer-to-peer θα επιτρέψει σε ένα iPad να συνδεθεί απευθείας σε Mac χρησιμοποιώντας ασύρματη σύνδεση, η οποία σύμφωνα με την Astropad θα μειώσει την καθυστέρηση στο μισό παρακάμπτοντας τον δρομολογητή. Δεν θα χρειαστεί καλώδιο μεταξύ των δύο συσκευών, επομένως αυτή είναι μια λειτουργία που βελτιώνει την ασύρματη συνδεσιμότητα μεταξύ δύο συσκευών.

    Οι χρήστες του Astropad Studio μπορούν να επωφεληθούν από τη συνδεσιμότητα peer-to-peer ακόμα και όταν δεν είναι διαθέσιμη σύνδεση WiFi

    Σύμφωνα με το Astropad, η λειτουργία peer-to-peer εξαλείφει τις αβεβαιότητες του WiFi για καλλιτέχνες που βασίζονται στο Astropad Studio, εισάγοντας ομαλή και χαμηλή λανθάνουσα σχεδίαση. Η συνδεσιμότητα peer-to-peer λειτουργεί με όλες τις δυνατότητες του Astropad Studio, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης του Apple Pencil, των χειρονομιών αφής, των συντομεύσεων.

    Η δικτύωση peer-to-peer είναι μια δωρεάν ενημέρωση για όλους τους τρέχοντες χρήστες του Astropad Studio. Το Astropad Studio κοστίζει 99,99 $ ετησίως, με διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για δοκιμή, αλλά υπάρχει έκπτωση 20 τοις εκατό έως τις 19 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία μπορείτε να βρείτε στο ιστολόγιο του Astropad.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.