20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Οι κάτοχοι του PlayStation 5 μπορούν να έχουν 6 μήνες δωρεάν Apple TV+

    Λίγο πριν την πρεμιέρα της 2ης σεζόν την μεγάλης επιτυχίας της Apple TV+ συνδρομητικής υπηρεσίας που ακούει στο όνομα Ted Lasso και η Apple σε συνεργασία με την Sony προσφέρει 6 μήνες δωρεάν συνδρομής στην υπηρεσία της.

    Η Apple TV εφαρμογή έκανε το ντεμπούτο της στο PlayStation και Xbox τον περασμένο Νοέμβριο.

    Παρά το γεγονός ότι η Apple έχει μειώσει την δωρεάν περίοδο για την Apple TV+ υπηρεσία για το δικό της hardware σε μόλις 3 μήνες, κάνει παράλληλα συμφωνίες με άλλες εταιρείες για παρόμοιες προσφορές.

    Έτσι λοιπόν αν είστε κάτοχοι ενός PS5 μπορείτε να κάνετε log in στην Apple TV εφαρμογή από την νέα σας κονσόλα και να πάρετε τους 6 μήνες δωρεάν της Apple TV+ υπηρεσίας. Η προσφορά είναι διαθέσιμη τόσο για νέους όσο και για ήδη υπάρχον συνδρομητές που έχουν χρησιμοποιήσει παλαιότερα μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

    Η προσφορά είναι από τώρα μέχρι και τον Ιούλιο του 2022.

    Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο website της Sony.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.