19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Κατασχέθηκαν πλαστά AirPods αξίας $1.3 εκατομμυρίων

    Οι τελωνειακές αρχές της Αμερικής προχώρησαν στην κατάσχεση 6,000 πλαστών AirPods την περασμένη εβδομάδα που αν βγαίνανε στην αγορά η αξία τους θα έφτανε τα $1.3 εκατομμύρια.

    Η επιχείρηση έγινε στο Cincinnati όπου και κατασχέθηκαν 5 διαφορετικές παραλαβές από την Κίνα με 5,000 πλαστά AirPods και 1,372 πλαστά AirPods pro.

    Όλες οι συσκευασίες είχαν πλαστούς κωδικούς και αυτοκόλλητα γνησιότητας.

    Το τελευταίο διάστημα γίνεται μια μεγάλη εισροή πλαστών AirPods τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη με τις τελωνειακές αρχές να προχωρούν συχνά σε κατασχέσεις. Στην Αμερική για παράδειγμα μέχρι σήμερα έχουν προχωρήσει στην κατάσχεση 360,000 πλαστών AirPods που η αξία τους αν βγαίναν στην αγορά συνολικά θα ανερχόταν στα $62 εκατομμύρια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.