15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Αυτή είναι η νέα οικία του Tim Cook αξίας $10.1 εκατομμυρίων

    Ο CEO της Apple Tim Cook αγόρασε ένα σπίτι 9.956 τετραγωνικών ποδιών σε μια αποκλειστική κατοικημένη κοινότητα στη La Quinta της Καλιφόρνια για 10,1 εκατομμύρια δολάρια.

    Η συμφωνία έκλεισε το 2018, αλλά η επιβεβαίωση ότι ο Cook ήταν ο φημολογούμενος αγοραστής του σπιτιού επιβεβαιώθηκε μόλις πρόσφατα, σύμφωνα με το Dirt.

    Το αρχοντικό πέντε υπνοδωματίων του Cook βρίσκεται στο Madison Club, μια αποκλειστική κοινότητα ενοικίασης στη Νότια Καλιφόρνια, γνωστή για τους διάσημους κατοίκους της. Το Madison Club βρίσκεται στην κομητεία Ρίβερσαϊντ στη Νότια Καλιφόρνια.

    Αναπτύχθηκε από την Εταιρεία Discovery Land, το Madison Club είναι γνωστό για τα ακριβά σπίτια στην έρημο και ένα γήπεδο γκολφ σχεδιασμένο από τον Tom Fazio. Άλλοι ιδιοκτήτες σπιτιών του Madison Club περιλαμβάνουν τους Κούρτνεϊ Καρντάσιαν, Σίντι Κρόφορντ, Κρις Τζένερ, τον ιδρυτή της Nike Φιλ Νάιτ και τους Λόρι Λούγκλιν και Μοσίμο Τζιαννούλι.

    Η νέα οικία του Tim Cook εκτείνεται περίπου στα 10.000 τετραγωνικά πόδια. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και έξι μπάνια και βρίσκεται σε οικόπεδο 0,81 στρεμμάτων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.