Η Nintendo ανακοίνωσε το RPG Dragalia Lost για το iOS

576

Η Nintendo ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα πως θα φέρει ένα νέο role-playing τίτλο με την ονομασία Dragalia Lost, για το iOS.

Στον τίτλο αυτό συμμετέχει και η Cygames, και αποτελεί μια νέα και φρέσκια ιδέα στην RPG κατηγορία έχοντας σχεδιαστεί αποκλειστικά για smartphones.

Πρωταγωνιστής είναι ο Koki Uchiyama ενώ συμμετέχουν μια πληθώρα χαρακτήρων επίσης. Φυσικά κινούμαστε σε Ιαπωνικό στιλ role playing games με εσάς να κάνετε εξερεύνηση τεραστίων περιοχών και dungeon, να πρέπει να προσέχετε στην αναβάθμιση του χαρακτήρα σας ενώ παράλληλα θα πρέπει να εξολοθρεύετε μαγικά τέρατα. Τα 3D γραφικά φαίνονται καλοδουλεμένα ιδιαίτερα επίσης.

Οι δύο εταιρείες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μόλις ο τίτλος λανσαριστεί. Μάλιστα υπάρχουν φήμες πως η Nintendo εξαγόρασε το 5% της Cygames αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό.

Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ιδέα για τον τίτλο παρακάτω:

Αρχικά ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος σε Hong Kong, Japan, Taiwan ενώ αργότερα θα ενσωματωθεί και σε άλλα App Store παγκοσμίως.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΠόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε το πληκτρολόγιο σας
Νεότερες ειδήσεις »Ένα smartwatch από το μέλλον στο σήμερα!!
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.