Κάντε ένα 3D hands on των νέων iPhones με αυτό το καταπληκτικό εργαλείο!

691

Αν θέλετε να έχετε μια καλύτερη εικόνα των νέων iPhone και μια πιο προσωπική εμπειρία μαζί τους συγκρίνοντας τα παράλληλα τότε θα χαρείτε να μάθετε πως υπάρχει πλέον ένας διαδραστικός 3D visualizer για αυτά.

Η Apple έχει μια γενική σελίδα σύγκρισης για τα νέα iPhone αλλά περιλαμβάνει μόνο στατικές εικόνες δείχνοντας το εμπρόσθιο μέρος τον συσκευών της. Η σελίδα αυτή εστιάζει περισσότερο στην σύγκριση των τεχνικών χαρακτηριστικών και γενικότερα του hardware παρά στην αισθητική.

Για ένα διαφορετικό συγκριτικό το Hotspot 3D πρόσθεσε τα νέα iPhone Xs, Xs Max και XR στον 3D visualizer. Μπορείτε να διαλέξετε 2 iPhones την φορά αλλά το εργαλείο πραγματικά είναι πάρα πολύ καλό.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςTo iPhone XR περιλαμβάνει 12 πολύ όμορφα wallpapers, κάντε τα λήψη σήμερα [Gallery]
Νεότερες ειδήσεις »iPhone XS, XS Max, XR: Ποιό έχει την καλύτερη αυτονομία;
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.