Τα πρώτα benchmarks του 18 πυρήνων iMac Pro απλά εντυπωσιάζουν

1059

Ύστερα μετά από μια μικρή καθυστέρηση, ο 18 πυρήνων iMac Pro θα πρέπει να καταφτάνει στα χέρια των αγοραστών του μέσα σε αυτό τον μήνα. O Jonathan Morrison ήταν μέσα σε αυτούς και παρέλαβε την κορυφαία σύνθεση του iMac Pro.

Ο Morrison έκανε μα σειρά από benchmark για να δει τις αποδόσεις του μηχανήματος και όπως φαντάζεστε τα αποτελέσματα ήταν άκρως εντυπωσιακά με το iMac Pro να πετυχαίνει σκορ σχεδόν στα 50,000 στο GeekBench 4.

Σε εφαρμογές όπως τα Final Cut Pro X και ScreenFlow 7 οι πολλαπλοί πυρήνες του μηχανήματος απλά λάμπουν. Για παράδειγμα ένα 3 λεπτών 8K Red Raw export σε 4K Pro ανάλυση πήρε μόλις 5 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςH Apple γιορτάζει την Πρωτοχρονία στην Κίνα με ένα φιλμ μικρού μήκους
Νεότερες ειδήσεις »Η Apple παρουσίασε της πηγές ήχου του HomePod
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.