Η Apple παρουσίασε της πηγές ήχου του HomePod

0
888

Υπήρχε τον τελευταίο καιρό ένα μπέρδεμα σχετικά με το τι και τι όχι μπορεί να αναπαράγει το νέο έξυπνο ηχείο της Apple, HomePod.

H Apple κοινοποίησε τις τεχνικές προδιαγραφές του HomePod παρουσιάζοντας τις πηγές ήχου που θα υποστηρίζει τουλάχιστον με το λανσάρισμα του στην αγορά.

Αυτές λοιπόν είναι:

  • Apple Music— Οι χρήστες του HomePod θα μπορούν να απευθύνουν ερωτήσεις στην Siri ώστε να αναπαράγει περισσότερα από 45 εκατομμύρια τραγούδια που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο Apple Music. Φυσικά η συνδρομή στο Apple Music είναι απαραίτητη.
  • iTunes Store music purchases— Οι χρήστες του HomePod θα μπορούν να ρωτούν την Siri ώστε να αναπαράγει τραγούδια, ολόκληρα άλμπουμ ή βιβλία ήχου που έχουν αγοραστεί από το iTunes Store.
  • iCloud Music Library— Οι χρήστες του HomePod θα μπορούν να ρωτούν την Siri να κάνει αναπαραγωγή τραγουδιών που ο χρήστης έχει κάνει upload στην iCloud Music βιβλιοθήκη του ή που έχουν εσαχθεί από άλλες πηγές όπως CDs ή μέσω της iTunes Match συνδρομής.
  • Beats 1 live radio— Οι χρήστες του HomePod θα μπορούν να ρωτούν την Siri ώστε να κάνει αναπαραγωγή του εν λόγω σταθμού.
  • Podcasts— Οι χρήστες του HomePod θα μπορούν να ρωτούν την Siri να κάνει αναπαραγωγή podcast
  • AirPlay—Οι χρήστες του HomePod θα μπορούν να κάνουν χρήστη του AirPlay για αναπαραγωγή ήχου όπως μουσική από το Spotify, από ένα iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV ή Mac. Το AirPlay 2 που θα έρθει αργότερα μέσα στον χρόνο θα επιτρέπει και την αναπαραγωγή από πολλαπλά HomePods.