Μια φανταστική κατασκευή του Apple Park από 85,000 τουβλάκια LEGO

291

Το Apple Park της Apple έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης και ενδιαφέροντος για πολλούς ανθρώπους. Η αρχιτεκτονική του, η διατήρηση του, το κόστος του, οι απίστευτες λεπτομέρειες που έχει βάλει η εταιρεία σε αυτό το κάνουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά κεντρικά κτίρια στον κόσμο.

Μετά από 2 χρόνια μια αυθεντία στις LEGO κατασκευές παρουσίασε το Apple Park με απίστευτες λεπτομέρειες και χρησιμοποιώντας 85,000 τουβλάκια!!!

Ο Spencer_R παρουσίασε αυτή την δουλειά του στο Flickr, αναφέροντας πως όταν είδε τα πρώτα drone στιγμιότυπα της ανέγερσης του Apple Park πήρε την απόφαση να ξεκινήσει και αυτός το δικό του έργο.

“Το 2014 είδα για πρώτη φορά ένα drone στιγμιότυπο από μια τεράστια κυκλική εσκαφή στην Καλιφόρνια. Όταν ανακάλυψα πως αυτό ήταν η αρχή του νέου “Spaceship” Campus της Apple ήξερα πως είχα βρει το επόμενο υποψήφιο δικό μου κατασκεύασμα.”

Η κατασκευή του Spencer είναι απίστευτα εντυπωσιακή ειδικά μιας και έχει προσθέσει απίστευτες λεπτομέρειες στην κατασκευή του!!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΕκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας μιας selfie
Νεότερες ειδήσεις »To Sid Meier’s Civilization VI έφτασε στο iPhone, δωρεάν για τους iPad παίχτες
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.